Dame sover med sovemaske

4 gaver der kan hjælpe med at få en bedre søvn

Mange af os døjer af og til med søvnbesvær. Heldigvis er der den dag i dag masser af fantastiske redskaber, du kan bruge til at få en bedre søvn. Hvis du har en ven, veninde eller et familiemedlem, som du ved lider af søvnbesvær, så er en af disse produkter en fremragende gave til ham eller hende. En ting er at give en god gave, men at give en gave som kan hjælpe modtageren med vedkommendes søvnproblemer, det kan der næsten ikke sættes en pris på. De vil takke dig resten af livet!

Alle gaveideerne er produkter, som kan hjælpe med at give en dybere og bedre søvn på den ene eller anden måde. På den måde hjælper de også med både at give mere energi i hverdagen, og øget velvære generelt. Hvem vil ikke elske, at modtage en sådan gave? Lad os se nærmere på 4 gode gaver, der kan hjælpe med at få en bedre søvn.

Sovemaske

Vil du gerne give en god gave til søvnoptimering, er det oplagt, at give en sovemaske. En sovemaske er en maske du tager på hovedet når du skal sove. Den lukker lys ude og mørklægger dine øjne fuldstændigt. En sovemaske er dog ikke bare en sovemaske. Hvis du vil give en god en, er det vigtigt at du sikrer dig, at den udover at mørkelægge, også både er behagelig at have på, samt har en ergonomisk pasform.

Vi kan anbefale Sleep Better Comfort Plus sovemasken, som muligvis er den bedste sovemaske på markedet lige nu. Foruden at have alle de førnævnte egenskaber en god sovemaske skal have, har den bl.a. andet også vundet flere ’’sovemaske bedst i test’’. Det er med andre ord en sovemaske du ikke går galt i byen med, hvis du vil give den bedst muligt gave, der kan hjælpe modtageren med at sove bedre.

En anden fed ting ved sovemasker er, at den ikke kun kan bruges om aftenen når du skal sove. Den er også helt genial til både middagsluren, i flyet når du rejser, samt til meditation. Det bedste af det hele er næsten, at den kan fås til en yders overkommelig pris, som alle kan være med på. Alt i alt kan der sættes kryds ved alle forudsætningerne, for en rigtig god gave.

Akupressur måtte

En akupressur måtte – også kaldet både en aku mat, akupunktur måtte og pigmåtte – er et fantastisk redskab, til de der gerne vil være bedre til at falde i søvn om aftenen. Dermed er den også en fremragende gave til de som ønsker at få en bedre søvn generelt.

Akupressur måtten kan sammenlignes med en moderne sømmåtte. Den består af en måtte med spidse plastikpigge på. Formålet med den er, at lægge sig på den inden du går i seng om aftenen. Piggenes pres på ryggen øger blodomløbet, som ikke kun kan hjælpe dig med at falde bedre i søvn, men også til at få en søvn af bedste kvalitet generelt.

Afhængig af hvor du køber den, kan den fås for omkring et par hundrede kroner, hvilken jo er et rigtigt godt budget til en ganske almindelig gave. Kan den give modtageren en bedre søvn, er det penge lagt rigtig godt ud.

Blue light briller

Blue light briller, er briller som filtrerer det blås lys fra skærme fra. Computere, mobiler og mange andre skærme, udleder nemlig et blåt lys, som i store mængder kan være irriterende for øjnene, og påvirke vores søvn. Er personen du skal give gave til, en af dem der sidder foran en skærm det meste af dagen, kan et par blue light briller være en rigtig god gave til dem – særligt hvis de samtidig døjer med at sove godt om natten.

Du kan få blue light briller både med og uden styrke i, så om personen i forvejen bruger briller eller ej, er ikke noget problem. Efter en tids brug med denne type brille, vil bæreren opleve mindre spændinger og hovedpiner, og i mange tilfælde også at dybere søvn. Det resulterer ofte i, at de også får mere energi og bedre fokus i hverdagen.

Ørepropper

Ørepropper er klassikeren når det kommer til redskaber, der skal hjælpe med en bedre søvn. Det er dog ikke det første vi tænker på, når der skal købes gaver ind. Ørepropper kan dog være en rigtig god gave, særligt hvis du køber et godt par. Det skal naturligvis ikke være engangsørepropper, men i stedet et par, som kan bruges igen og igen. Ideelt nogle som er i et design, som både holder en stor mængde lyd ude, men samtidig også sidder godt, så de ikke falder ud om natten.

Syntes du et par ørepropper er en lidt kedelig eller måske for lille gave, kan du passende kombinere gaven med en af ovenstående produkter.

Flere gode gaveideer til søvnoptimering

Det var vores 4 bud på gaver der kan hjælpe med at sove bedre. Er du interesseret i at læse mere om hvordan du kan få en bedre søvn, og måske endda tjekke nogle flere gode søvnprodukter ud, kan du med fordel se mere på Sleepbetter.dk, som er eksperter inde for søvnoptimering. Her finder du bl.a. flere af de produkter vi har nævnt i artiklen her. Hos dem kan du roligt handle, hvis du har sat dig for at give en gave der kan hjælpe modtageren med at få en bedre nattesøvn.