Kvinde som er utilfreds med sin julesweater

4 julegaver alle hader

Julen er hjerternes fest, men lad os nu være ærlige, det er også en tid hvor de fleste ser frem til hvad der ligger under træet til dem. De fleste gange får man gaver, som man bliver glad for og som man kan bruge til noget, men der findes også de gaver, som de fleste af os hader at få. Det er ikke fordi det er noget der ødelægger ens jul, men det kan alligevel være et mindre irritationsmoment, som kan give en halvbitter smag i munden. I denne artikel har spurgt forskellige mennesker, som til sammen har givet os de 5 værste julegaver, som folk hader at få og som man skal undlade at give. Vil du vide hvilke? Så læs med herunder.

1) Sokker

Hvad er det der får folk til at købe sokker i julegave? Det er noget man køber når man har brug for det og ikke noget, som folk bør spilde en julegave på. Sokker i julegave er en stor ommer som burde forbydes.

2) Slips

Ligesom med sokkerne, så er et slips en julegave som er spildt, da de fleste mænd alligevel foretrækker at købe deres slips selv, så de kan få det præcist som de vil have og kan lide det. Drop slipset, mormor.

3) Julesweateren

Om man fatter, at denne kiksede og latterlige amerikanske tradition, har formået at narre danskerne til at købe den grimmeste sweater de kan finde og samtidig tro, at de er med til at skabe en god julestemning.

4) Deodoranten

Den værste julegave der findes og en gave der skriger af ”jeg har ikke brugt et sekund på at gøre mig umage med din gave” og muligvis den værste på listen. Den stinker lige så meget som sveden den skal forebygge.

Hvad er værst: deodoranten eller julesweateren

To lige latterlige julegaver, men hvilken er værst? Mange vil nok foretrække en deodorant, hvor upersonlig den end er, over en kikset julesweater, som får en til at ligne en der ikke er helt til stede. For at være fair, så er der selvfølgelig intet galt med mennesker der elsker denne type beklædning, det er bare ikke noget resten af samfundet kan forstå. Skulle du mod forventning elske idéen om en kikset julesweater, enten til dig selv eller til dig og din partner, så find din julesweater her, bare bland os andre udenom.

Disclaimer: Denne artikel er selvfølgelig skrevet med et glimt i øjet og i nogle tilfælde en smule overdrevet.