5g telefon i gave

5 gaver til nørden der elsker fede gadgets

Nørden kan vi en svær person at finde gode gaver til. En nørd er nemlig en person, som går meget op i en bestemt ting. Det kan være alt fra videospil, til en sportsgren eller noget helt tredje. I guiden her kommer vi med gaveideer til en helt bestemt type nørd – nemlig nørden der elsker fede gadgets. Der er både fordele og ulemper for dig som gavegiver, når du skal finde gode gaver til nørden der elsker gadgets. Fordelen er, at der findes rigtig mange forskellige gadgets. Ulempen er, at gadgets ofte er ret dyre. Dermed ikke sagt, at der ikke findes gode gadgets, som egner sig helt perfekt som gaver. De kan dog være svære at finde.

I guiden her hjælper vi dig på vej, med ideer til ikke mindre en 5 gode gaver til nørden der elsker gadgets.

5g telefon som gave

Den første gaveide på vores liste, er også en gave som højst sandsynligt står højst på nørdens ønskeliste. I hvert fald, hvis det er en nørd der elsker fede gadgets. Nemlig en 5g telefon. 5g er det nyeste netværk indenfor mobiltelefoner, og er knapt udbredt her i Danmark endnu. Det betyder dog ikke, at du ikke kan være på forkant, og give en, i gave til nørden der elsker fede gadgets.

Nogle af de mest populære 5g telefoner inkluderer bl.a. Apple iPhone 13, OnePlus 9 Pro og Samsung Galaxy S22. Er du i tvivl om hvilken 5g telefon, som egner sig bedst til gave, til lige netop ham eller hende du skal give gave til, kan du med fordel undersøge de forskellige muligheder lidt nærmere. Klik her og sammenlign 5g telefoner, og find hurtigt ud af, hvilken model du syntes bedst om.

Docking station

Hvad er en docking station tænker du måske? Nej – det er ikke der hvor færger og andre skibe lægger til. Det er derimod en super fed gadget, som kan lade flere af dine elektroniske apparater på samme tid. Det er dermed en genial gave til nørden der elsker gadgets.

En docking station kan f.eks. lade både din smartphone, dit smartwatch og dine Airpods på en og samme tid. Ofte lader en docking station også trådløst, og er altså samtidig en såkaldt Qi oplader. Det betyder, at du ikke skal se på grimme ledninger. En docking station er ikke kun en super smart lader, det er også en gadget som pynter på både kontoret, teenageværelset, eller hvor end nørden nu holder til.

Smartwatch gaveideer

Måske har nørden du skal give gave til, allerede et smartwatch. Nørder der elsker gadgets, har det dog med ofte af skifte deres gadgets ud til nyere og federe modeller. Det gælder også deres smartwatches. Så selvom han fik et smartwatch i fødselsdagsgave sidste år, kan du sagtens give ham et nyt i år.

Så hvilke smartwatch, egner sig godt som gaveideer? Nogle af de mest populære modeller lige nu er bl.a.:

  • Appe Watch Series 7
  • Samsung Galaxy Watch 4
  • Garmin Epix Gen 2
  • Garmin Venu 2

Vælger du en af ovenstående modeller, kan du umuligt gå galt i byen når det gælder gaver til nørden der elsker fede gadgets.

VR headset

Der er ikke nogen tvivl om, at VR – eller Virtual Reality – headsets er kommet for at blive. Det er en helt anderledes måde at game på, sammenlignet med f.eks. at spille på computer eller spillekonsol. Når du tager VR headsettet på, oplever du det nemlig som om, at du er en del af selve spillet. Det er en helt ny virtuel verden, som du kan gå rundt i og udforske. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at de fleste der elsker gadgets og computerspil, også er helt vilde med Virtual Reality gaming. Dermed er et VR headset også en super fed gave til denne type personer.

Er du i tvivl om hvilket VR headset du skal købe, kan du vælge Oculus Quest 2. Det er et headset, som hverken kræver tilslutning til PC eller spillekonsol. Altså er det en spillemaskine i sig selv, som ikke kræver andet end en Facebook konto for at logge ind.

En ny gamer skærm

Hvis du ved lidt om elektronik indenfor gamingverdenen, så ved du også, at det hurtigt bliver forældet og skal opgraderes. I hvert fald hvis du spørger en nørd der elsker gadgets. En ny gamer skærm er derfor en oplagt gave til en sådan person. Husk dog først, at undersøge hvilken skærm som modtageren foretrækker. En gamer skærm er nemlig ikke bare en gamer skærm. Nogle at widescreen, nogle er med buet skærm, og nogle begge dele. Det kan også være, at personen foretrækker en ganske almindelig 24”. Uanset hvilken type han kan lide er en ting sikkert – han skal helt sikkert nok blive rigtig glad, hvis du giver ham en gamer skærm i gave.