Gave til haven

6 gaver til haven enhver haveelsker vil blive glad for

Mange mænd og kvinder som har en have til deres hus, har det med også at gå op i den. Terrassen skal være fin og fejet, græsset skal være slået, og planterne skal være luget for ukrudt. Hvis du skal give gave til en sådan type, så er du landet det helt rigtige sted. Her får du nemlig ideer til gaver til haven, som enhver haveelsker vil blive glad for at modtage.

Men hvornår giver man gaver til haven? Jeg kan afsløre, at det ikke er i julegave. Nej – gaver til haven gives naturligvis i foråret eller sommerperioden. Det kan være til stort set alle anledninger på denne årstid. Fødselsdagsgave, bryllupsdagsgave eller som værtsgave til naboens grillfest.

Gaver til haven gives desuden bedst på en dejlig solrig dag. Tjek vejret her, og sikre dig, at du har de bedste forudsætninger for at give gaven. Er vejret ikke med dig, bør du overveje at give gaven en anden dag.

Hængekøje

Hvem vil ikke elske, at lægge i en hængehøje med en kold pilsner i hånden en dejlig solrig dag i haven? Det scenarie kan du være med til at skabe for ham eller hende du skal give gave til, ved at give en hængehøje til vedkommende. Så skal de blot sørge for øllen og håbe på godt vejr.

Er der træer i den have, hvis ejer du skal give gave til, kan du give en hængekøje der kan hænges op i mellem dem. Med træernes skygge foroven, har du nemlig de bedste forudsætninger for, at tage en god middagslur i hængekøjen. Har haven ingen træer, kan du også give en hængekøje med stativ. Denne type hængekøje koster typisk lidt mere, end dem uden stativ, men har til gengæld den fordel, at de nemt kan flyttes rundt på. Det kan være morgensolen kommer i forhaven, og aftensolen i baghaven. Hængekøjen med stativ kan i det tilfælde nemt flyttes derhen, hvor solen varmer på det givne tidspunkt af dagen.

Kuglegrill

Giv en kuglegrill i gave til haveelskeren. Særligt hvis det er en god ven eller din nabo, er denne gaveide særlig genial. Her er der nemlig stor chance for, at modtageren vil invitere dig på grillaftener sommeren over. Hvis ikke kan du altid møde op med 6 øl og en pakke pølser, og spørge om han eller hun, ikke skal prøve sin nye gave fra dig. Det kan de næsten ikke sige nej til.

Er det en familiefar du skal give gave til, skal det helst være en grill der er stor nok, til at kunne grille til en hel familie. Er det en ungkarl, kan du sagtens give en mindre model, som passer til 2 personer.

Kølebrønd til øl

Alle mænd der har en have, har på et eller andet tidspunkt haft en lille drøm om, at have en kølebrønd til øl. At stå der en varm dag i haven og svede, og så hive et par jordkølede pilsnere op fra jorden af – det er en form for sommerhygge der er svær at slå.

En kølebrønd kan naturligvis også bruges til andet end øl. Der er ofte plads til både fars øl, mors hvidvin og ungernes sodavand. En fantastisk gave til haven, som du kan få for under 500 kr.

Havebænk

En havebænk kan altid bruges i haven. Vil du gerne give sådan en i gave til haveelskeren, skal du først og fremmest have fundet ud af, hvilke andre møbler han eller hun har i haven. Det bedste vil nemlig være, at købe en der matcher. Har vedkommende f.eks. mørke havemøbler på terrassen, vil det se lidt fjollet ud, at stille en grøn plastik havebænk ved siden af. Her vil det give meget mere mening, også at give en havebænk i træ, så det hele matcher.

Solparasol

Har haveejeren du skal give gave til, en terrasse der ikke er overdækket? Så kan en solparasol være en ganske fornuftig gave at give. Mens solen kan være dejlig at sidde og sole sig i på terrassen, kan det til tider også blive for meget for os danskeres hvide hud. En gang i mellem er vi nød til at sidde lidt i skyggen, for ikke at blive solbrændt – særligt på de meget varme sommerdage. Med en solparasol behøver folk ikke at gå indenfor når solen bliver for meget, her kan de helt simpelt bare slå parasollen ud, og fortsætte med at nyde den lækre sommerdag på terrassen.

Havetrampolin

Den sidste gaveide på listen over gode gaver til haven, er forbeholdt de som har børn. Med mindre selvfølgelig, at ham eller hende du skal give gave til, selv er helt vild med at hoppe på trampolin. En havetrampolin er en fantastisk aktivitet for børn, og det giver dem noget at lave, mens forældrene sidder og hygger ved havebordet. Selvom den mest er tiltænkt børnene, kan det derfor også komme forældrene til gode, hvorfor det er en fremragende gaveide til haveelskeren.