Kage til 30 års fødselsdag

Årets bedste 30 års fødselsdagsgaver til hende

30 års fødselsdagen er en af de store. En sådan stor og vigtig anledning, kræver også en gardin fejring og masser af gode gaver, til at forkæle den 30 årige fødselar. Men hvad er der lige af gode 30 års fødselsdagsgaver til hende ud kan give? Hvad du skal give hende i 30 års fødselsdagsgave, er naturligvis ultimativt op til dig. Vi kommer dog her med vores bud på, hvad vi syntes er årets bedste 30 års fødselsdagsgaver til hende. Gaverne spænder over flere forskellige prisklasser, så alle kan være med, stort set uanset gavebudget. Dertil er de fleste af gaverne, noget alle kan give, uanset forhold til fødselaren. Dvs. de kan bruges til alt fra gave til veninden til gave til kæresten.

IPL laser til hårfjerning

Her kommer et af årets helt store gavehits til kvinder. En IPL laser til hårfjerning. Mange kvinder tager på klinikker, for at få fjernet hår permanent med IPL lasere. Nu er det dog muligt, at købe en af disse smarte lasere til hjemmebrug. Den smarte gadget til kvinder koster omkring 600-2000 kr. afhængig af model, men er penge lagt rigtig godt ud, da den på sigt kan spare dig mange penge. En IPL laser er den helt perfekte fødselsdagsgave til 30 årige kvinder.

Perlesmykker

Smykker er en klassisk gave til kvinder, og særligt perlesmykker er ved at vinde popularitet igen. Gaven her egner sig både som gave til kæresten, konen og veninden. Giv et armbånd, en perlehalskæde eller et par flotte øreringe, alt afhængig af hvad du syntes modtageren står og mangler mest. En fantastisk 30 års fødselsdagsgave til hende, som hun kan bruge resten af livet.

Figurer til hjemmet med betydning

En figur til hjemmet er en god gave til de fleste med egen bolig. Men en figur til hjemme med betydning, er endnu bedre! Mange figurer til kan købe, har nemlig en symbolsk betydning, hvilket kun gør gaven endnu bedre som helhed. Giv en med en symbolik, som passer til dig og modtagerens forhold. Er det din veninde du skal give gave til, så giv en figur som symboliserer venskab. Er det din kæreste du skal give gave til, så giv en figur som symboliserer kærlighed, osv.

Sovemaske

Når man bliver 30 år, er man ved at være i en alder, hvor god nattesøvn er utrolig vigtigt. Der er flere måder at opnå en bedre søvn på, og en af dem er ved at bruge en sovemaske. En sovemaske er derfor en rigtig god 30 års fødselsdagsgave til hende. Særligt hvis hun bor et sted i byen, hvor der kan være lys og larm udefra. Ved at give hende en sovemaske i gave, giver du hende essentielt muligheden for bedre søvn, og hvilken gave kan slå det?

En flot sommerkjole

Har hun fødselsdag om sommeren? Så er det oplagt at give hende en flot sommerkjole i gave. De fleste kvinder kan ikke få sommerkjoler nok, og det er uden tvivl noget hun vil kunne bruge. Husk at undersøge hvilken størrelse hun bruger, samt evt. hvilke farver hun foretrækker. På den måde sikre du dig, at du giver den bedste mulige gave til hende, og mindsker risikoen for at den skal bytttes.