Tween ligger på sofa med tablet og høretelefoner

Årets bedste gaver til tweens

Skal du have fundet gave til en tween? Så kan du her få gode gaveideer til netop den aldersgruppe. Vi har nemlig lavet en lille guide, med ikke mindre end 8 fantastiske gaveideer. Faktisk mener vi ideerne er så gode, at vi syntes det er årets bedste gaver til tweens. Og det vil de helt sikker også syntes! De gode gaveideer kan bruges både om det er fødselsdagsgaver, julegaver, eller en helt tredje type gave til tweens du skal give. Udover at alle er fantastik gode gaver, så er der også i forskellige prisklasser og forskellige typer. På den måde, er der noget til enhver smag. Las os se nærmere på de 8 bedste gaver til tweens hver i sær.

Hvad er en tween?

Før du giver dig i kast med de gode gaveideer vi har fundet frem, så lad os lige få slået fast, hvad en tween egentlig er. Tweens er den aldersgruppe mellem barn og teenager. Det er børn i alderen 9-12 år. Aldersgruppen og også kendt som preteens, som betydet samme som tween. Ordet tween kommer sig af det engelske ord between, som betyder i mellem. Her menes der i mellem barn og teenager.

Gaveideer til tweens

Når vi snakker gaver til tweens, kan det nogle gange være svært, at komme på gode ideer. Gaver til denne aldersgruppe, må nemlig ikke være for barnlige, men på den anden side heller ikke for voksne og kedelige. Det skal være det, som er lige mellem de 2 ender af skalaen. Så lad os se på, hvilke fantastiske gaveideer, som passer lige ind i denne kategori.

Qi oplader

En Qi oplader er en trådløs og super smart oplader, som passer til langt de fleste nyere modeller af smartphones og iPhones. Laderen er ofte en flad rund plade, hvor du blot skal lægge din telefon ovenpå, og så lader den uden nogen form for tilslutning. En Qi oplader er ikke kun super smart og praktisk, den pynter også mere, end en klassisk mobiloplader.

En Qi oplader kan samtidig fås i flere forskellige former. F.eks. kan du få en Qi docking station, som kan lade flere af dine gadgets samtidig. Det kan f.eks. være din smartphone, dit smartwatch og dine trådløse høretelefoner. Alt i alt en super fed gave til tweens.

Er du i tvivl om hvor du finder den bedste Qi oplader? Bare rolig – du kan se de bedste Qi opladere her.

Fede ting til gameren

Der er rigtig mange børn og unge, som elsker at game. Her i blandt også rigtig mange tweens. Det kan både være Playstation, PC eller noget helt tredje. Derfor er fede gamer ting, ofte også en rigtig god gave til tweens. Det kan både være gamer udstyr, men også dekoration til værelset. Nogle gode gamer gaveideer til tweens kunne være:

  • Gamer mus
  • Gamer tastatur
  • Gamer krus
  • Gamer plakater
  • Minecraft lampe

Plakater til værelset

Plakater til værelset er særligt populære som gaver til teenagere, men også rigtig mange tweens, har plakater stående på ønskelisten. Det skal naturligvis være plakater, som stemmer overens med barnets interesser og stil på værelset. Er det f.eks. en hestepige du skal give gave til, er en hesteplakat er oplagt valg, mens en gamer plakat er oplagt til tweens som elsker at spille computer. Plakater koster i omegnen af 100-300 kr. – et perfekt beløb som en fødselsdagsgave eller julegave, til en tween i familien.

Gavekort til oplevelser

Hvem elsker ikke fede oplevelser? Det fede ved oplevelsesgaver, er at de kan gives til både børn, teenagere og voksne – her i blandt også tweens. Men hvilke gavekort til oplevelser, passer til denne alder? Det får du inspiration til her:

  • Gavekort til en tur i biografen
  • Gavekort til et flødebollekursus for børn
  • Gavekort til en tur som passager i en sportsvogn
  • Gavekort til en tur i helikopter
  • Gavekort til en tur i luftballon

Stjernehimmel lampe

Du har sikkert set dem – de smart lamper, som projekterer et flot stjernehimmel op på loftet. Disse lamper går under mange navne. Stjernehimmel lampe, galakse lampe, stjerne projekter og så videre. Om ikke andet, er det en super fed gave til tweens. Hvem vil ikke elske at falde i søvn, eller se en film på værelset, med en hyggelige stjernehimmel oppe i loftet? Stjernehimmel lamper kan fås fra 200-1000 kr. Ofte er dem til 250-350 kr. i rigtig fin kvalitet, og kan sagtens gives som gave. Du behøver ikke op og give 1000 kr.

Sækkestol til værelset

Tweens er ved at være i den alder, at de bruger mere og mere tid på værelset. Det kan være de ser film, spiller computer eller blot hænger ud med vennerne. Under alle omstændigheder, kan en sækkestol til værelset være en super god gaveide. De kan bruges både til at flyde i, men også til at spille Playstation og andre konsoller i, hvis altså det er en af dem med ryglæn. En sækkestol kan fås fra omkring et par hundrede kroner, og op til flere tusinde, afhængig af hvor stor den skal være, samt hvilken kvalitet.

Bluetooth højttaler

Tweens er ved at være i den alder, at de begynder at lytte til musik. Ofte er højttalerens fra ens smartphone ikke verdens bedste kvalitet. Her kan det være meget bedre, med en god bluetooth højttaler. Vi kan anbefale JBL bluetooth højttalerne, som spiller rigtig godt, og kan fås til en overkommelige pris. Afhængig af hvilken model og størrelse du vælger, kan du få en JBL bluetooth højttaler til omkring 1000 kr.

Playstation 5 og spil hertil

Den sidste og største gave på listen over årest bedste gaver til tweens – den famøse Playstation 5 og spil hertil. Hvis den tween du skal give gave til, ikke har en PS5 i forvejen, kan du være 100% sikker på, at den står på ønskelisten. Ja – en Playstation 5 er en ret dyr gave, og det er derfor også ofte forældre eller bedsteforældre som giver den. Har han eller hun allerede en Playstation 5, kan du i stedet give et spil hertil. Du kan få et PS5 spil fra omkring 250 kr. på tilbud, og op til 800 kr. for de nyeste.