Indgraveret gave

Bryllupsgaver med gravering

Bryllupsgaver med gravering er en fantastisk gave. Gravering gør en almindelig gave til en både personlig og meget mere betydningsfuld gave til brudeparret. Der er rigtig mange almindelige gaver, som du kan få graveret navn, dato eller andet i – også nogle, som du måske slet ikke kendte til. I guiden her vil du få inspiration til en række gaveideer, som alle kan graveres, og gives i bryllupsgave. Gaveideerne er henholdsvis dekorationer, smykker, flag og glas. Alle naturligvis med gravering. Yderligere får du til sidst et lille ekstra tip, til en sjov lille ekstra gave du kan give parret. Jo bedre du kender parret, jo bedre vil denne lille ekstra gave være.

Dekorationer med gravering

Dekorationer dækker over alt fra diverse figurer, til vaser, til andet nips og småting, man typisk giver i gave. Hvad mange dog ikke ved, er at mange af disse faktisk kan graveres. Vil du give en god bryllupsgave med gravering, så hør forhandleren, om ikke du kan få den givne gave graveret. Særlig hvis du handler hos en guldsmed, er dette ofte muligt. Der er mange online guldsmede, hvor du både kan få Georg Jensen lysestager, Kay Bojesen figurer og mange andre typiske dekorationer til hjemmet graveret.

Smykker med gravering

Smykker med gravering er en klassisk gave, men ikke mange giver den faktisk som bryllupsgave. Det er der en god grund til, da bryllupsgaver jo ofte er noget fælles, hvor smykker er noget man har hver for sig. Du kan dog sagtens give smykker med gravering i bryllupsgave til parret, det kræver blot, at du giver dem et hver. F.eks. kan du give dem et armbånd hver med gravering i, en halskæde med gravering, eller andet smykke, du finder passende. En sådan gave er både personlig, symbolsk og betænksom. Alt det, der udgør en god gave til brylluppet. Smykker er en af de oversete bryllupsgaver med gravering, som faktisk er super gode at give.

Flag med gravering

Et flag med gravering, er ofte en gave man giver til fødselsdage. Det er dog også en fremragende bryllupsgave. Det danske flag symboliserer nemlig danskhed, og at der er noget at fejre. Og det må man sige at der er til et bryllup. Er brudeparret ikke dansk, behøver det naturligvis ikke være et dansk flag, det kan som sådan være lige det flag, som egner sig bedst til netop det bryllup du skal til.

Flaget kunne f.eks. være et Georg Jensen flag, som du kan få gravet brudeparrets navn og bryllupsdato på. Flaget kan herefter tages frem hvert år på deres bryllupsdag, og endda til fødselsdage og andre festlige anledninger. En både god og personlig bryllupsgave med gravering, som det lykkelige par kan bruge til festlige anledninger resten af deres liv.

Glas med gravering

Champagneglas, ølglas, vinglas. Stort set alle typer af glas, kan du få graveret. Du kan vælge et få 2 graveret, med hver deres navn i, så de har et par glas som et sæt. Du kan også vælge f.eks. at give et helt sæt vinglas med gravering. Det kunne f.eks. være 12 vinglas hvor begge deres navne er graveret, eller evt. datoen de blev gift. Du har rigtig mange muligheder her. Uanset hvad du vælger så er graverede glas nogle super gode bryllupsgaver, når du vil give gaver med gravering.

En ekstra sjov lille gaveide

Vil du gerne give en sjov lille ekstra gave til brudeparret? Så giv en personlig festsang. En personlig festsang kan handle om stort set alt, der har med brudeparret at gøre. Du kan også vælge at give en specifikt til enten gommen eller bruden, hvis du kender en af dem bedre end den anden, det er op til dig. Traditionelt er en festsang til bryllup, dog både om brud og gom samtidig. Den kan handle om hvordan de mødtes, hvordan de er som personer, eller hvad du nu ellers måtte syntes er passende til brudeparret.

Mange vælger selv at skrive en festsang til brudeparret. Jo bedre du kender dem, jo bedre vil sangen typisk også være. Du kan dog også vælge at købe en festsang til brylluppet, hvis du ikke selv har tid eller lyst til at skrive den. Du kan købe en festsang til bryllupper hos www.festsangetaler.dk.

Til sidst er der kun at sige held og lykke med både gave, festsang og bryllupsfest!