Chokolade fra chokolade julekalender

Chokoladejulekalender – Sådan finder du den bedste til dit barn

Julen har en speciel plads i danskernes hjerte. Det har den også rundt omkring i resten af den vestlige verden, men hvor den ofte er blevet kommercialiseret og udnyttet i de andre lande, har Danmark formået at bevare noget af den juleånd, som gør julen så speciel. Julen er skam også kommerciel i Danmark, men ved at holde fast i nogle af deres helt egne traditioner, som for eksempel julekalendere, har danskerne formået at bevare magien, på trods af de store virksomheders forsøg på at kapre denne magiske tid. I Danmark findes der mange juletraditioner, men den største er nok chokolade julekalenderen. Julekalendere generelt, er en stor ting i Danmark og den findes i mange formater. Både på TV, hvor man kan se et nyt afsnit, hver dag i december, men også i de mange forskellige julekalendere til børn, med låger der åbnes hver dag. Det bedste af det hele er, at bag lågerne finder man et stykke chokolade. Det er en sjov måde at tælle ned til juleaften på og der er ikke noget at sige til, at danskerne elsker denne tradition.

Chokolade julekalender til dit barn

Mange forældre kan nok huske dengang, at en julekalender blot indeholdt en tegning af en nisse, når man åbnede lågen. En chokolade julekalender er dog lidt mere spændende, da børnene får et stykke chokolade hver dag. Det er muligt at man som voksen kan værdsætte en fin tegning af en nisse, men for børn kan det blive ret kedeligt i længden, så den der opfandt chokolade julekalenderen, havde virkelig fat i den lange ende. Det er nemlig gået hen og blevet, med afstand, den mest populære form for julekalender, blandt børnene men også blandt det voksne. Det er der ikke noget at sige til, for hvem elsker ikke chokolade?

Hvor kan man købe en chokolade julekalender?

Det er næsten lettere at forklare hvor man ikke kan købe en chokolade julekalender. Stort set alle dagligvarebutikker, indkøbscentre og legetøjsbutikker, sælger julekalendere op til og i december måned. Det gør det let at finde en chokolade julekalender til dit barn. Det store spørgsmål er dog, hvilken julekalender skal man så vælge? Der findes utroligt mange julekalendere på markedet og det kan være svært at finde den helt rigtige til sit barn. Heldigvis er kvaliteten så høj, at det er svært at gå galt i byen.

Hvad koster en chokoladejulekalender?

Som med så mange andre produkter, så findes der også forskellige prisklasser, når det kommer til chokolade julekalendere. De koster typisk fra omkring 50 kroner og op til 4-500 kroner. Det afhænger meget af, hvilket brand der står bag kalenderen. De billigste er ofte masseproduceret og har en lidt lavere kvalitet på chokoladen, mens de store legetøjsproducenter, der udgiver julekalendere med en specifik tegneserie karakter, kan koste flere hundrede kroner. Det er ikke alle der kan betale det for en julekalender, så det er heldigt, at der findes så mange forskellige kalendere på markedet. På den måde er der råd til en chokolade julekalender, uanset hvad ens budget er.