Livsnyder som har fået vin i gave

Fantastiske gaver til livsnyderen

Livsnyderen – ham der altid er glad og nyder hvert et øjeblik af livet. Han elsker god mad, vin, og at være social. Men også at slappe af til fulde, at rejse og dyrke forskellige hobbyer. Livsnyderen er ofte også ’’manden der har alt typen’’. En måde at nyde livet på, er nemlig også at købe de ting man gerne vil, uden for mange bekymringer. Det hober sig på et tidspunkt op, og man bliver lige pludselige manden der har alt. Gaver til livsnyderen kan derfor i høj grad også bruges som gaver til manden der har alt. Så uanset hvilken af disse to typer herre du skal finde gave til, kan du bruge gaveideerne vi her har fundet frem.

Et spa ophold

Enhver livsnyder vil elske at tage på et lækkert spa ophold i Danmark såvel som i udlandet. Det kan være en weekend eller en hel uge, på et spahotel med din partner. Et sådan spa ophold vil ofte bestå af både god mad, massager og spabade. Dertil ofte også et lækkert værelse med en stor god seng og en minibar i kan hygge jer med. Der er med andre ord alle forudsætningerne for et rigtigt lækkert ophold, hvor i kan slappe af og nyde hinanden til fulde.

Vil du samtidig gerne give et spa ophold, hvor modtageren kan slappe ekstra godt af, så find et spahotel som ligger i naturen. At være omgivet af natur giver en helt særlig følelse af afslappelse. Særligt hvis det eneste man kan høre udenfor er fuglene som synger, og evt. træernes blade hvis det blæser lidt. Langt fra storbyens bilstøj og larm.

Grill og tilbehør hertil

Grill og livsnyderi hænger rigtig godt sammen. Det at stå en varm sommerdag i shorts og t-shirt på terrassen, henover grillen med en kold øl i hånden, er hygge i høj klasse som enhver livsnyder kan relatere til. Hvis livsnyderen du skal finde gave til, også elsker at grille (og det gør han højst sandsynligt), så bør du overveje om du ikke skulle give ham nogle gaver som relaterer til grill og tilbehør hertil. Gaver til livsnyderen der elsker at grille kan f.eks. være:

  • En kuglegrill
  • Grillhandsker
  • Grillforklæde i læder – evt. et personligt et med navn
  • Jern til at brænde tekst i kødet
  • Grillkuffert med grillværktøj
  • Personlige ølglas med ’’grillmester’’ graveret på dem
  • Steakknive i gaveæske
  • Weber grillkursus
  • Gavekasse med Chili Klaus produkter

Som du kan se, er der masser af fantastiske gaver til livsnyderen i grill og tilbehør kategorien. Og han vil helt sikkert, blive glad for hver og en af dem.

Gavekort til massage

Med mindre det er en hård sportsmassage lige efter en uges skiferie, så er massage noget af det mest afslappende. Det er lige i livsnyderens ånd. Et gavekort til en massage, vi derfor helt sikker være et gavehit hos ham. Du kan vælge at købe et gavekort fra en professionel massør, og give til ham. Er du hans partner, kan du alternativt selv lave et hjemmelavet gavekort til X antal massager, som du giver ham når han har lyst. Hvilken måde du gør det på, er helt op til dig. Begge er gaveideer som enhver livsnyder såvel som mænd der har alt, vil elske at modtage.

En god flaske whisky eller vin

Giv ham en god flaske af hans yndlingsalkohol i gave. Om det er whisky, vin eller noget helt tredje er underordnet. Det gode ved at give whisky eller vin i gave, er for det første, og der er stor nydelse forbundet med dem. Dertil er det også en gave, som kan gives igen og igen. Dvs. hvis livsnyderen også er en mand som har alt typen, så egner gaven her sig helt perfekt. For selvom han har 50 flasker vin i vinkælderen i forvejen, så kan han altid bruge en til.

Vil du gør denne gave ekstra god, kan du give flasken i en gaveæske. Eller endnu bedre, en personlig gaveæske med navn på.

En hængekøje

Hængekøjen er det ultimative livsnyder-møbel. Her kan livsnyderen ligge og læse en god bog, spille på hans tablet eller tage en lang morfar midt på dagen. Giv evt. en hængekøje med stativ, så den nemt kan flyttes rundt på. På den måde kan han både bruge den udenfor om sommeren, og indenfor om vinteren.

Du kan få hængekøjer i en lang række forskellige prisklasser. Helt ned til et par hundrede kroner, og op til flere tusinde. Du behøver naturligvis ikke give den dyreste på markedet, men nu det er en gave, og det også en god ide, heller ikke at vælge den billigste. Når man giver en gave, er det nemlig god stil at give noget i god kvalitet.