Håndbold spiller med håndbold i hånden

Gaver til håndboldspilleren – 5 gode sportsgaver

Skal du give gave til håndboldspilleren? Gode gaver til folk som spiller håndbold, er sportsgaver som har noget med enten håndbold at gøre, eller anden form for aktivitet, de kunne være interesseret i. Selvom man skulle tro det, så er håndboldtøj, en håndbold og håndboldsko, ikke de bedste gaver til håndboldspilleren. Der er nemlig ting, som håndboldspilleren for det første typisk allerede har i forvejen, og for det andet, bedst selv ved hvad skal være. Det kan f.eks. være han eller hun har nogle helt specifikke præferencer når det kommer til håndboldsko eller håndbolde. Dertil kan det være, at tøjet skal være med et bestemt nummer, og måske endda med hendes eller hans navn bagpå. Vil du give disse gaver, er det bedre at give et gavekort til en sportsbutik.

Nå – det var de gaver du ikke skal købe, nu kommer vi til de gaver du skal. Nemlig i form af 5 gode sportsgaver til håndboldspilleren.

Håndbold plakat

Giv en plakat som symboliserer det, modtageren godt kan lide – i dette tilfælde håndbold. En håndbold plakat er den perfekte gave til håndboldspilleren, da det er noget de kan bruge i deres hjem, som samtidig har forbindelse til den sport de holder rigtig meget af. En skøn gave som samtidig kan fås til en pris, som alle kan være med på.

Smartwatch

Alle der elsker at dyrke sport, kan få stor glæde af et smartwatch – også håndboldspillere. Et smartwatch kan bl.a. hjælpe med at tracke din performance under sport, tjekke din puls og meget mere. Hvad mere er, kan nogle af dem tracke din søvn. Ved at tracke forskellige aspekter, kan du se hvad der skal arbejdes på, og evt. optimere det. Det kan i sidste ende hjælpe dig med en bedre performance. Helt genial til den seriøse håndboldspiller.

Et smartwatch er en af de gaver, du kan få i mange forskellige priskategorier. Du kan godt få et smartwatch for under 500 kr., men så er det ofte også begrænset hvad det kan. Vil du har et godt sportsur, som kan bruges af f.eks. en seriøs håndboldspiller, skal du ofte op i 1000-2000 kr. for et godt ur.

Løbesko

En god håndboldspiller skal holde sig i form, for at kunne præstere godt på banen. Chancen er derfor, at han eller hun en gang i mellem løber for at træne cardio. Ved du at håndboldspilleren du skal finde gave til godt kan lide at løbe engang i mellem, er et par løbesko en fremragende gave.

For at give et par gode løbesko i gave, skal du blot vide, hvilke størrelse modtageren bruger, samt om han eller hun foretrækker et bestemt mærke frem for andre. Dertil kan du score ekstra point, ved også at give dem i den rigtige farve.

Sportstaske

Som sportsmand eller sportskvinde, skal man naturligvis have en god sportstaske og fragte sine ting frem og tilbage i, når man tager til sport. Det gør sig ligeledes gældende for håndboldspilleren. I sportstasken skal der være plads til håndboldtøj, sko, håndklæde og evt. også en håndbold. Sportstasker bliver flittigt brugt af håndboldspillere, og de vil derfor også blive slidt med tiden. Derfor kan det godt betale sig, at give en sportstaske i god kvalitet. En sådan sportstaske er en super gave til håndboldspilleren.

Kettlebell til hjemmetræning

Håndboldspillere skal som sagt holde sig i form for at performe godt. Derfor er godt hjemmetræningsudstyr også nødvendigt. Crossfit er en særlig populær måde at træne på, for sportsfolk der gerne vil holde sig i god form. En kettlebell er derfor en rigtig god gaveide. Med den kan håndboldspilleren nemlig træne effektivt derhjemme, både crossfit øvelser og styrketræningsøvelser. Du kan vælge at give 2 mindre kettlebells, eller du kan give en stor. Du skal naturligvis også være opmærksom på, hvor stor en vægt du tror at modtageren kan træne med. Ofte vil en høj mand skulle have en tungere vægt, end en lille kvinde. Som udgangspunkt er en 24 kg kettlebell en god vægt for mænd, mens en 16-18 kg, er god til kvinder. Der er naturligvis undtagelser hvor nogle mænd kræver en mindre, og nogle kvinder en større, men det er et godt udgangspunkt at gå ud fra, hvis du ikke har nogen ide om hvor mange kilo den skal være på.