Hvide bryllupsgaver

Ideer til unikke og personlige bryllupsgaver

Et bryllup er om noget en anledning, hvor en unik og personlig gave passer helt perfekt til. Typisk er bryllupsgaver enten praktiske – altså noget parret kan bruge i deres hjem. Ellers er det unikke og/eller personlige gaver. Det giver sig selv, hvor man giver de praktiske gaver. Særligt hvis det er til en ungt par. De unikke og personlige gaver gives ofte, da de samtidig er betydningsfulde og noget man husker mange år frem. I guiden her får du en række gode ideer til unikke og personlige bryllupsgaver, som ethvert nygift par uden tvivl vil elske at modtage til deres bryllup.

Skulpturer til hjemmet

Den første og bedste gaveide på vores liste, er skulpturer til hjemmet. Skulpturer er en fantastisk bryllupsgaveide. Det er nemlig en gave som kommer begge til gode, og som de kan have sig resten af livet. Du kan give skulpturer til hjemmet, som kan købes i en almindelig butik der forhandler ting til boligen, eller du kan vælge at give en unik skulptur. En unik skulptur er ofte håndlavede, og dertil også lavet i en begrænset mængde eksemplarer. Særligt bronzefigurer og skulpturer, er særligt gode som bryllupsgaver. Det er nemlig en eksklusiv gave, i en prisklasse som egner sig helt perfekt til et bryllup. En skulptur kan dog også være af både metal, beton, træ og andre materialer. Alle egner sig godt som gaver til bryllup.

En plakat du selv designer

En almindelig plakat kan virke som en lidt kedelig bryllupsgave. Men en unik plakat som du selv designer, er derimod en super god gaveide. Der er mange forskellige former for plakater du selv kan designe. Det kan være en citatplakat med tekst, hvor du skriver tekster om både bruden og gommen, eller det kan være en collage af billeder af dem. Det kan også være en af de personlige stjernehimmel plakater, hvor der er afbillede af stjernehimlen fra en bestemt lokation, på en bestemt dato. Det kan f.eks. være der hvor de mødtes på deres årsdag, eller det kan være en anden dato du finder passende.

Vinkøler med gravering

Kan brudeparret lide at drikke vin? Så er en vinkøler med gravering en genial bryllupsgave til dem. En vinkøler er i sig selv en rigtig god gaveide, men det at den er graveret, gør det også til en personlig bryllupsgave. Hvad mere er, er den også unik, da du får graveret enten deres navne, bryllupsdato eller anden personlig tekst på den. En vinkøler med gravering er naturligvis kun en god bryllupsgave, hvis begge parter kan lide at drikke vin. Kan kun den ene lide vin, er gaven mest til dem, og så er det lige pludselig ikke en god fælles gave længere. Husk at en god bryllupsgave skal være noget begge parter kan bruge og vil være glade for.

Flere gode ideer til bryllupsgaver

Der findes naturligvis mange flere unikke og personlige bryllupsgaver du kan give. Her kommer en lille håndfuld ideer til:

  • Personlige glas med gravering
  • En fotobog med billeder af brudeparret, evt. med et tema
  • Karikaturtegning af brudeparret
  • Vin i personlig æske

Derudover kan du også få inspiration fra landets bedste online gaveguide, hvor de er eksperter i gaver, og her i blandt også personlige bryllupsgaver. Find de bedste bryllupsgaver her, og gå på opdagelse i mere end 50 ideer, udover dem vi allerede har nævnt her.