Slik

Slik julekalender vs. Chokolade julekalender: Hvad skal man vælge

Danske børn ser frem til den 1. december hvert år, hvor de kan begynde at tælle ned til jul ved at åbne en dør på deres julekalender. Denne tradition går helt tilbage til det 19. århundrede, hvor de første julekalendere blev skabt i Tyskland. Julekalenderen har 24 låger, en for hver dag op til juleaften. Bag hver dør er der en lille godbid, f.eks. et stykke chokolade eller slik. For mange børn er julekalenderen et af højdepunkterne i juletiden. Den er med til at skabe spænding og forventning til den store dag og kan være med til at gøre det lettere og mere hyggeligt for barnet, at skulle vente på det helt store højdepunkt, som er juleaften sammen med deres familie. Når det kommer til julekalendere, så er der to store favoritter. Henholdsvis slik julekalenderen og chokolade julekalendere, så hvilken julekalender skal man vælge? Det kan du få vores bud på, ved at læse med i denne artikel om hvilket julekalender man skal vælge til sit barn.

Derfor skal man vælge en chokolade julekalender

Chokolade julekalenderen er måske den mest populære på det danske marked, hvilket skyldes at den er den mest tilgængelig, samt at det er den julekalender, der findes flest forskellige udgaver af. Alle de store chokoladeproducenter har deres helt egen julekalender, ligesom der findes mange andre forskellige former for producenter, der gerne vil have en bid af kagen, eller chokoladen om man vil, når det kommer til de mange millioner kroner danskerne bruger på deres julekalendere, til deres børn eller til dem selv. Hvis man er til det sikre, så er det bedste man kan gøre at vælge en chokolade julekalender til sit barn eller en selv. Af denne simple grund, bør man vælge chokolade kalenderen, men det kan dog også være, at man blot foretrækker chokolade fremfor slik, hvilket selvfølgelig gør chokolade julekalenderen til det naturlige valg. Inden du vælger en chokolade julekalender, så gør dog dig selv den tjeneste at læse med herunder.

Derfor skal man vælge en slik julekalender

Den største grund til at man skal glemme alt om en chokolade julekalender og i stedet vælge en slik julekalender er, at den er mere varieret og mere spændende. De fleste chokolade julekalendere indeholder nemlig 24 stykker af den samme chokolade og der er ingen variation ud over formen og det, at stykket bag låge nr. 24, oftest er større end de andre stykker. En slik julekalender er mere varieret og mere spændende, fordi den indeholder flere forskellige former for slik. Alt lige fra vingummier til chokolade, til bolscher, slikkepinde og andre former for slik. Det gør det mere spændende for barnet at skulle åbne en låge og ikke vide hvilket stykke slik der gemmer sig bag ved lågen. Af disse to grunde, bør man vælge en slik julekalender og hvis du ikke ved hvor du kan købe en slik julekalender, så klik her og se det store udvalg. Du kan også tage ud i det lokale storcenter eller supermarked og se hvad de har at byde på.