Kvinde får gave til hjemmet

Ting til hjemmet du kan give i gave

Ting til hjemmet er en klassisk gave, som kan gives til en lang række anledninger. Både de klassiske anledninger som jul og fødselsdag, men også de mere særlige, som bryllupper, flytte hjemme fra gaver eller endda studentergaver. Da ting til hjemmet er så bred en kategori af gaver, kan de også gives til en lang række forskellige typer personer. Så om det er en gave til din søde farmor på 70 år, eller din søster på 20 som netop er flyttet hjemmefra du skal finde gave til, kan de bruges.

Sidebord

Et sidbord er et slags lille sofabord, som man ofte har stående i stuen. Det kan dog også sagtens placeres på et værelse, i soveværelset, eller endda i køkkenet, afhængig hvordan din indretning er. Det lille sidebord bruges ofte til at stille små pynteting på, at have en lampe stående, eller placere andre små ting til hjemmet. Nogen bruger dem også ved siden at lænestolen, hvor de f.eks. opbevarer den bog de er i gang med at læse, eller bruger den til at stille kaffekoppen.

Et sidebord er et af de få møbler, som faktisk egner sig rigtig godt som gave. Det er nemlig et lille møbel, som langt de fleste sagtens kan finde en god plads til i hjemmet. Find et flot sidebord her – der er masser af små søde modeller, som egner sig helt perfekt som gave.

Lammeskind

Et dejligt blødt lammeskind, er en fantastisk ting til hjemmet, er dermed også en skøn gave. Lammeskind er både hyggelige og behagelige at have i et hjem, og så passer de ind i langt de fleste indretninger. Alt fra den gamle nordiske stil, til de mere stilrene og moderne hjem. Lammeskind kan fås i en lang række farver og typer, hvilket også er en grund til, at de passer ind i så mange forskellige typer hjem. Der er de mindre engelske lammeskind med meget fine hår, til de lange, krusede og grove skind. I lang de fleste tilfælde, er et ægte lammeskind den bedste gave at give, da de holder længere, og simpelthen er i bedre kvalitet. Det er dog lige med undtagelse af, hvis du skal give gave til en veganer. Så bør du i stedet overveje et imiteret skind.

Billeder til væggen

Billeder til væggen kan være alt fra malerier til indrammede plakater. Vil du give denne gave, er det vigtigt, at du kender lidt til modtagerens indretningsstil, og hvad de syntes om generelt. Det kan være en svær gave at give, særligt hvis personen du skal give gave til, ikke specifik har ønsket sig det. Dermed ikke sagt, at det skal afskrække dig fra at give denne gave. Et billede til væggen er nemlig en af de ting til hjemmet, som virkelig kan sætte et personligt præg.

Håndklæder til badeværelset

Hvis du vil give håndklæder til badeværelset i gave, er det en god ide, at give dem i sæt. Et enkelt håndklæde kan også være en god gave, men så skal det være lidt specielt, eller være et badehåndklæde. Det ser nemlig bedst ud, hvis alle håndklæderne på badeværelset er ens, eller i hvert fald nogenlunde ens.

Du kan vælge enten at give et stort sæt, hvor der f.eks. er 4 store håndklæder og 4 små. De store til at tørre sig efter badet, og de små til at tørre sig med efter man har vasket hænder. Nogle håndklæder som er særligt populære at give som gave lige nu, er håndklæder fra Georg Jensen Damask. Dem kan du også få syet navn i, hvis du samtidig gerne vil give en personlig gave.

Lamper

Både bordlamper og loftslamper er ting til hjemmet, som du sagtens kan give i gave. Her skal du dog være opmærksom på, om modtageren har plads. Bor de i en lille lejlighed, kan det godt være, du bør overveje noget andet. Bor de dog i et stort hus med mange rum, kan en lampe sagtens være en rigtig god gaveide. Ofte giver man denne type gave til folk man kender godt, og dermed ved, om de faktisk vil kunne bruge den. Det kunne f.eks. være som en julegave til mor, en fødselsdagsgave til bedsteforældrene eller som en indflyttergave til dit voksne barn.

Pyntepuder

Pyntepuder kan gives i gave til børn såvel som teenagere og voksne. Der findes et hav af forskellige pyntepuder at vælge i mellem, og der er noget for en hver smag. Der er pyntepuder med Gurli Gris til den 4 årige piges værelse, såvel som pyntepuder i eksklusiv lammeskind til den moderne kvinde, og alt her i mellem. Er du lidt fingernem med en synål, kan du også lave dine egne hjemmelavede pyntepuder. En hjemmelavet pyntepude vil helt sikker være et hit som gave til mormor og morfar.

Sofatæpper

Alt der har noget med hygge at gøre, er en fantastisk gaveide. Sofatæpper er et perfekt eksempel på en hyggelig ting til hjemmet, som egner sig rigtig godt som gave. Der er flere forskellige sofatæpper du kan vælge i mellem. Der er de tynde fine tæpper, som typisk egner sig bedre til det moderne hjem. Dertil er der de større varme sofatæpper, som rigtig skaber en hyggelig stemning i sofaen. Et sådant tæppe, er en særlig god gave til vinterperioden. Det kunne f.eks. være som en julegave.

Lysestager

Lysestager er endnu en af de ting til hjemmet, som du kan give i gave til stort set hvem som helst. Giv f.eks. et par Georg Jensen lysestager i gave til dine forældre. De fleste lysestager fra den kendte danske designer, er i en tidløs stil. Det betyder at de passer ind i langt de fleste hjem, og samtidig kan bruges hele livet – også selvom der måske skiftes indretningsstil i hjemmet senere hen.