Gaver til sukkerbryllup

Gave til sukkerbryllup – 7 gode gaveideer

Når et brudepar fejrer 6 års bryllupsdag, kan de fejre sukkerbryllup. Her er der som alle andre bryllupsdage, tradition for, at parret giver hinanden en gave. Ofte får parret også en gave af den nære familie – f.eks. forældre, eller hvis de har voksne børn. Vælger parret at invitere til en sukkerbryllupsfest for at fejre de 6 år sammen, er det også god stil at medbringe en sukkerbryllupsgave som gæst.

I guiden her får du inspiration til gaver, som alle kan udgøre en perfekte gave til sukkerbryllup. Hvilken der passer bedst, kommer naturligvis an på parrets ønsker, og hvad de lige står og mangler. Alle gaverne kan gives både mange og kone i mellem, af nære familie og venner, og gæster generelt.

Noget som går igennem alle gaveideerne på listen her, er at de kan bruges af både mand og kone. Det er essentielt for en god gave til sukkerbrylluppet, at begge kan bruge den. En sådan gave er nemlig ment til at være en fælles gave til parret.

Japanske køkkenknive

Kan parret lide at lave god mad derhjemme? Så er et sæt japanske køkkenknive en fantastiske gaveide. Japanske køkkenknive er nemlig utrolig gode og holdbare, og komme ofte i et flot design. Som med alle andre knive, kommer de i forskellige typer, nogle til kød, nogle til grøntsager osv. Vi anbefaler, at du finder et godt sæt, hvor der er 3-7 forskellige slags knive i.

Vil du finde de absolut bedste japanske knive til gode priser, kan vi anbefale at du tager et kig på følgende side: https://japanske-koekkenknive.dk/

Karikaturtegning af brudeparret

Vil du gerne give en både personlig og sjov gave til sukkerbryllup, bør du overveje en karikaturtegning af parret. Det er samtidig en gave, som de uden tvivl vil huske at have fået af dig resten af livet. Der er flere steder du kan få lavet en personlig karikaturtegning. Du skal blot levere billede/billeder af parret, og så er det ellers bare at vente, til tegningen er færdig. Ofte kan du vælge om du vil have tegningen som en fil på computeren, eller får den tilsendt som et egentligt billede. Sidste nævnte koster typisk lidt mere. Skal det være en den billige udgave, kan du blot købe billedet som fil, og selv få printet det ud.

Et gavekort til en oplevelse eller ophold

En oplevelsesgave er en klassisk gave til par – også når det kommer tik sukkerbryllups gaver. Det er der en rigtig god grund til. En oplevelse er nemlig noget, som alle kan bruge. Tricket til at give en god oplevelsesgave, er naturligvis, at kende parret, og vide hvilke typer de er. Nogle vil få mest glæde af et gavekort til et spaophold, andre til en adrenalinfyldt oplevelse, og nogle et gavekort til et flødebollekursus.

En personlig gave

En personlig gave er et vidt begreb. Vi har dog valgt, blot at skrive personlig gave, da der findes så mange forskellige typer gaver som kan personliggøres. Og den bedste til lige netop det par du skal give sukkerbryllupsgave til, komme an på dem som personer. Her får du dog nogle ideer til gode personlige gaver til sukkerbryllup – så kan du selv vælge, hvilke de mener passer bedste til parret.

  • Personlig chokolade
  • Vinglas med indgravering
  • En personlig plakat
  • Dørskilt med navn
  • Champagnesabel med indgravering
  • Personlige krus

En køkkenmaskine

Der findes efterhånden rigtig mange smarte køkkenmaskiner. Det gode ved dem som gave til par, er at de kommer begge to til gode, også selvom, det mest er den ene der bruger dem. Der er de klassiske køkkenmaskiner som blender, kaffemaskiner og foodprocessorer. Dertil er der også køkkenmaskiner, som måske er lidt mere nice to have end need to have. Det er ofte maskiner som man ikke selv ville købe, men som til gengæld er helt perfekte som gaver til par – her i blandt også gave til sukkerbryllup. Det er køkkenmaskiner som bagemaskine, paninijern og raclettegrill. Alle fantastiske køkkenmaskiner, men også nogle, man typisk ikke bruger hver dag, hvorfor de fleste ikke har dem.

En flot gavekurv

Er du i tvivl om hvad du skal give i gave til sukkerbrylluppet du er inviteret til? Så kan du altid gå med en flot gavekurv. Alle elsker en lækker gavekurv! Du skal blot huske, at fylde den med lækkerier, som de begge kan lide. Det går ikke at fylde den med øl og lakridser, hvis det kun er manden der kan lide det, og omvendt. Fyld den derfor med noget de begge kan lide, eller alternativt, både ting som han kan lide, og ting som hun kan lide.

En massagepistol

En massagepistol er en genial gave til sukkerbryllup. Det er nemlig en gave, som de begge kan få rigtig stor glæde af. De kan både bruge den hver for sig, og de kan bruger den på hinanden. En massagepistol giver en rigtig god massage, og kan bruges både til en lækker massage bare fordi i har lyst, og også til en mere dyb massage, som kan hjælpe på diverse skavanker og ømme muskler.

Bliv bedre til at give gaver

Vi ved det – det kan være svært at give gave nogle gange. Særligt til folk, som vi måske ikke kender rigtig godt. Det at give gaver er dog en kunst, som du kan blive bedre til. I denne artikel om gaver kan du bl.a. læse mere om, hvordan du ved at tænke kreativt, kan du bedre til at give gaver. På den måde kan du blive bedre til at give gaver generelt, uanset om det er en gave til sukkerbryllup, en gave til dine børn, eller en gave til din gamle mormor.