Konfirmationsgave

Ideer til konfirmationsgaver fra forældre

Har du et barn der snart skal konfirmeres? Så har du sikkert i noget tid nu, gået og overvejet, hvad du skal give i konfirmationsgave til ham eller hende. Tradition tro, giver forældre en stor gave til deres børn i konfirmationsgave. Det kan både være et pengebeløb, en stor oplevelse eller et fysisk produkt. Det kommer an op hvad i som forældre ønsker at give, og selvfølgelig hvad jeres barn ønsker jer.

Er du i tvivl om hvad du skal give, får du her en række gode ideer til konfirmationsgaver fra forældre. Alle gaverne kan gives både til drenge og piger, så det er bare at vælge en, der passer til jeres barns ønsker, og jeres gavebudget.

Det er i dag også meget populært at blive nonfirmeret i stedet for konfirmeret. Det betyder at der skal holdes fest, og stadig fejres at barnet går ind i de voksnes rækker, men ikke skal i kirke. Skal dit barn nonfirmeres, og er det dermed en nonfirmationsgave du er på udkig efter i stedet, kan gaveideerne naturligvis også sagtens bruges til det.

Gamer PC

En gamer PC er en populær konfirmationsgave fra forældre til deres barn. Det er en dyr gave, som typisk koster 5000 kr. op opefter. Ikke mange børn har penge til at købe sådan en selv, så konfirmationen er en enestående mulighed, for at få fingrene i en.

For at en gamer PC er noget værd, kræver den naturligvis også en god skærm, en mus og et tastatur. Og også gerne et par gode høretelefoner. Har barnet ikke det i forvejen, kan han bruge nogle af de penge han får i gave af venner og familie, til at købe det. Som vi alle ved, så er konfirmationen en yderst indbringende dag for de unge mennesker, så mon ikke der kan blive råd til det.

Du kan finde en rigtig god gamer PC her: https://gamer-stole.dk/gamer-pc/

Et flot ur

Konfirmationen er en god dag, at få sit første fine ur på. Måske har barnet allerede haft et ur før, men det har højst sandsynligt været et børne ur. I og med jeres barn er ved at træde ind i de voksnes rækker, er det også passende, at de får et voksent ur. Et ur kan være en god konfirmationsgave fra forældre, til både piger og drenge.

Giv evt. uret i en flot gaveæske, og evt. som et sæt. Til drengen kan det være et sæt med ur og armbånd, og til pigen, ur og en smuk halskæde. Et ur er en gave de kan bruge i mange år frem, og passer de godt på det, have det resten af livet. Og hvem ved, måske endda give det videre til deres egne børn, når de engang skal konfirmeres?

Gavekort til en tur i helikopter

En fed oplevelse er en fantastisk konfirmationsgave fra forældre til deres barn. Der findes rigtig mange fede oplevelser du kan give, men et gavekort til en tur i helikopter, er uden tvivl en af de bedste du kan give. Det kan være på selve konfirmationsdagen at i skal ud og flyve helikopter, eller det kan være et gavekort, der kan bruges senere hen. En helikoptertur vil uden tvivl være en stor oplevelse for konfirmanden, som vil blive husket resten af livet. Hvis muligt, så tag en helikoptertur over den by i bor, så i får set jeres hjemegn på en ny og anderledes måde. Her kan i samtidig tage nogle gode billeder.

PlayStation 5

Hvis der ikke står gamer PC øverst på konfirmandens ønskeliste, så kan du være ret sikker på, at der står PlayStation 5. En PS5 er ligesom en gamer PC en gave i den højere ende af prisskalaen, hvorfor den også hovedsageligt bliver givet som konfirmationsgave fra forældre. Til forskel for da spillekonsollen lige var udkommet, er det nu muligt at købe en PlayStation de fleste steder der forhandler elektronik. Det betyder at du sagtens kan give den i gave til dit barn, hvis altså gavebudgettet selvfølgelig tillader det.

Får konfirmanden en PS5 i gave til konfirmationen, har han eller hun også noget at bruge pengegaverne på – nemlig en masse gode PlayStation spil!

Ny iPhone eller Smartphone

En ny iPhone eller smartphone – afhængig af hvad modtageren er til – er endnu en fantastisk konfirmationsgave fra forældre, som er i en pris der typisk kun er forbeholdt dem. Det er dog også en populær konfirmationsgave fra bedsteforældre. Børn i denne alder elsker nye gadgets, og vil naturligvis gerne have de nyeste telefoner på markedet. Men selvom du har besluttet dig for at give en smartphone eller iPhone i konfirmationsgave til dit barn, behøver det naturligvis ikke være den nyeste model. Der er også mange steder, hvor du kan købe en brugt smartphone, som næsten er som ny. På den måde kan du give en rigtig god gave, uden at skulle af med over 10.000 kr. som de nyeste modeller jo koster.